Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire jó a félévi együttlétünkre?
én 16/F, ő pedig 15/L ... írtam egy szöveget neki és csináltam a szöveg alá egy videót (azt itt nem osztom meg)... facebookra szeretném kirakni, és még annyit hogy szerintetek nem lenne rossz a szülőknek? ezt írtam idáig fél évünkre
BOLDOG HATODIK HÓNAPOT!!!!!!!
tudom ez csak a hatodik hónap de nekem már ez sokat jelent tőled...
nagyon örülök és hálát adok az égnek hogy megismerhettelek.
szerintem nem sok olyan szerencsés ember van mint én.
úgy érzem megtaláltam azt akire szükségem van.
amikor veled vagyok BOLDOG VAGYOK DE TÉNYLEG, IGAZÁN BOLDOG VAGYOK , nem kell semmi más csak te.
imádom a szép kis arcodat a magatartásod :D a hozzá állásod a dolgokhoz :D a szemed, a hajad, a hangod, a mosolyod, ahogyan álnak rajtad a ruhák, ahogyan össze van kócolva a hajad, amikor fáradt vagy, az ölelésed, a puha csókolni való szádat, a kezedet, a lábadat, és még sorolhatnám, de tényleg, nem bírnám abba hagyni, minden ami te vagy az nekem tökéletes.
szeretnék minden este veled aludni, veled lenni... nem telik el PERC hogy ne fordulnál meg a fejemben..
amikor meglátok valamit, bármint, te jutsz róla az eszembe, BUSZ:amikor észre veszlek és aligvárom hogy megáljon a busz, ESŐ:az esős csókók :D, ENNIVALÓ: hogy tudunk ketten mi zabálni??? :D, MIKOR EGY MÁSIK PÁR CSÓKOLÓZIK:vajon tapasztaltak már órsprét? olyat biztos nem amilyet mi használunk!!! :D, MIKOR VALAKI KIMONDJA HOGY A++ÁLIS "jobb"
és ez a sok közös dolog, tényleg sok közös van bennünk szerintem.
és akár hiszed akár nem, nekem te tényleg a világ legcsinibb és legaranyosabb leánykája vagy a világban, bizony <3 <3 <3.
OOOHHH, és bevallom hogy azt hittem hogy én soha nem leszek olyan hogy igazán büszke leszek valakire, vagy hogy ha egy jó eredményt szerez valaki VAGY épp fellép valahol vagy bármi akkor annak úgy tényleg örülni fogok.
pedig így lett...emlékszem megírtad hogy lesz majd fellépésed... abban a pillanatban elkezdett dobogni a szívem, abban a pillanatban úgy elkeztem várni hogy mikor lesz mintha már egy éve várnám legalább... és mikor jó jegyet kapsz... vagy bármi ami jót elérsz.
mikor rosszúl vagy testileg, vagy lelkileg, akkor annyira rosszúl esik az nekem hogy én rosszabbúl érzem magam mint te... az van bennem hogy az én kicsim, az én kincsem, rosszúl van.
Ő , Ő van rosszúl, és ha épp mellleted vagyok akkor nagyon nagyon örülök hogy ott lehetek veled ezekben a pillanatokban, ha pedig ezt írtad facebookon nagyon rosszúl érzem magam hogy nem tudok sehogy sem segíteni csak szavakkal.
amikor látom hogy jól érzed magad az, az nagyon jól esik, az az érzés felrepít.
nagyon szeretlek, nagyoooon, imádlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!