Csak a 7. évvégi és a 8. félévi jegy számít a gimnáziumban?
Ha igen, akkor még lenne esélyem a Bolyaiba (Kecskemét), ha a 7. évvégi átlagom 4,5 körül van? Most megyek nyolcadikba, Nagyon bele kell húznom, ha nagyon oda akarok menni?
Bocsi a sok kérdésért, de Kecskeméten viszonylag az a legjobb Gimi és nagyon be szeretnék oda jutni :[ :3
Igen. Ezek a jegyek szamitanak. Hat mit mondjak... ha elrontod a felvetelit, akkor mindent buktál. En is igy jartam. Jo atlag es a 100 pontbol lett 64. Csak oda vettek fel amit legutoljara jeloltem meg.
Mar most elkezdheted kinyomtatni az elmult 15 evben megirt felveteliket. Azokat csinalgasd meg. Sulikba vannak erre elokeszitok. Hasznald ki!
Sok sikert.
4/5 köszi
:)
Elso vagyok
Igen. A neten fent vannak. Azokat gyakorold. Es amugy meg nagyon is szamit hogy hova kerulsz!hogy irnal meg egy jo erettsegit ha 4 evig ossze vagy zarva retardaltakkal akik nem hagynak figyelni az oran? Nem viccelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!