Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapos fordulóra ez így elég?
Figyelt kérdés
Holnap leszünk egy hónaposak és a csoki elég?
Virágot is akartam neki venni de csak reggel tudunk találkozni.
Nem kevés ez?
2015. okt. 4. 09:45
2/8 A kérdező kommentje:
Most ezt arra értetted hogy nem kevés vagy nem elég? :D
2015. okt. 4. 09:52
3/8 anonim válasza:
Arra értettem, hogy nem kevés, hisz csak 1 hónapja lesztek együtt :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem bőven elég :) Lány vagyok, én is azt kaptam első fordulónkra :)
5/8 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor :)
Köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 4. 10:09
6/8 anonim válasza:
amikor egy hónapja voltunk együtt a barátommal, én vettem neki egy tábla csokit,ő meg rajzolt nekem+írt mellé .
sztem elég ennyi,sokan nem is tartják a hónapfordulókat
(mi is az első pár alkalommal "emlékeztünk" meg róla, azóta csak félév vagy évfordulókat inkább)
7/8 anonim válasza:
Bőven elég! Egy hónap még az semmi majd ha 1 éves lesz.
8/8 anonim válasza:
6. vagyok
nem értem miért nem hasznos a válaszom? őszintén,akik több éve együtt vannak,szoktatok minden hónapban hónapfordulót tartani?
de amikor még pár hónapja jártam én is együtt a barátommal,akkor hónapfordulón megemlékeztünk valami kis aprósággal (csoki,virág vagy szerelmes levél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!