Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom folyton azt erezteti, hogy nem vagyok eleg jo neki. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyfolytaban az exeirol mesel, hogy ez meg az milyen szep volt meg jo volt vele, jo seggevolt stb. Meglat a neten egy lanyt,egybol mutogatja a kepeit, megmegjegyzeseket tesz h "oooo szia" mikor meglatja egy jo csaj kepet.. Es kezd mar nagyon elegemlenni ebbol. Sajnos egy helyen lakunk a munkank miatt, mert a fonok 4embernek fizet egy alberletet. Nem akarom itthagyni a munkat,szakitani nem tudok vele. Van egy olyan éne amit szeretek, de ez egyre kevesebbszer mutatkozik meg.raadasul nagyon zsugori, nem gondol masokra, de magara nagyon tudja kolteni a penzt. !nagyon onzo.. Lassan masfel eve vagyunk egyutt.teljesen kezdek kiabrandulni es mar lenne masik fiu is, akit nagyon szeretek, es o sose kritizal, elfogad ilyennek amilyen vagyok es nem akar megvaltoztatni. De nem tudok szakitani mert akkor a munkahelyem is ugrik:( mit csinaljak?2015. szept. 30. 22:05
1/4 anonim válasza:
Érd el hogy ő szakítson veled,akkor ő megy nem?
Szerintem ki lehet bírni ha szakítassz vele,ott lesz a másik,neki nem kell tudnia róla...
2/4 anonim válasza:
Nem ertem miert veszitened el a munkat is... Ha masoknak is fizet alberletet, nem lehetne part cserelni?
Bar szerintem, egy munka sem er ennyit.
4/4 anonim válasza:
Kuld el a pics@ba munkahelyet Keress masikat es kesz. Ilyen ember nem erdemel meg teged. Koltozz a szuleidhez a munkad nem ugrik csak az alberlet amugy.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!