Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi most akkor járunk?
Figyelt kérdés
18L én, ő 22F
Eddig háromszor találkoztunk (randiztunk???) tudom nem sok, de azoknak tartalma is volt. Elsőre csak megismertük egymást, szoktuk egymás jelenlétét, másodszorra már sokszor hozzámért direkt, harmadszorra pedig... Huh, mesélem :D Pl.: Ültünk egy padon, fáztam. És hogy felmelegítsen átkarolt és simogatott.
De ezeken túl minden nap beszélünk. Nagyon jól kijövünk egymással.
Ezt meg szokták beszélni, hogy mikortól vagy csak úgy?
2015. szept. 30. 20:06
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem jó lenne rákérdezni, mert ennyiből még nem biztos, hogy mindenkinek egyértelmű és nagy pofáraesés lehet abból, ha ő másként gondolta. Szóval kérdezd meg óvatosan, hogy hova tedd a dolgot:)
2/4 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnék erre rákérdezni úgy, hogy ne annyira konkrétan?
Na ezt most aztán jól megfogalmaztam...
Szóval félek ezt megkérdezi csak úgy...
2015. szept. 30. 20:11
3/4 anonim válasza:
Hát kérdezz rá. Vagy ááááá. Nemérdekel.
4/4 anonim válasza:
Akkor még ne kérdezd meg. Én megbeszéltem ezt a barátommal, nem volt kérdés, bíztunk egymásban annyira:D Amúgy szóba hozod pl a randit, hogy milyen aranyos volt amikor átölelt stb és hogy lehet hülye kérdés, de inkább megkérdeznéd, hogy akkor most minek kell nevezni ami köztetek van. Nem hiszem, hogy megsértődne, vagy ilyesmi, max azt mondja még nem gondolt erre, kell neki idő hogy jobban megismerjen és akkor ejted a témát. (megint az előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!