Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és 18 éves fiú által alkotott kapcsolatba mi fér bele?
Ha a lany ugy erzi keszen all ra es legalabb 6honapja egyutt vannak meg mar atveszelt a kapcsolatuk egy-ket nehezseget akkor mehet a szex
18/L
Jaj kezdi.... Ezek a 2 hónap , 3 hónap , 6 hónap.... Dumák engem nagyon felidegesítenek.... Azt mi van ha előbb érzi úgy? Mit tom én 2 hónap után? Akko 4 hónapon keresztül kínozzák egymást :D ugyan kérlek...
Én is anno kitaláltam hogy 3 hónapot várok...aztán 1.5 lett belőle , romantikus este zárlataként . Nem bántam meg nagyon jó volt... Hülye lettem volna várni még és elrontani vele az egészet.
Egy 14 éves lánnyal anál???
Nem tudom miért lepődök még megaz ilyenek...
Hát szerintem nem az a lényeg hogy mikor dugnak meg elsőnek...hanem hogy hogyan és hol... Milyen hangulatban vagytok stb...
Várhatsz 20 éves korodig is...akkor is szarlesz ha nincs meg a tökéletes hely, a hangulat, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!