Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezmiatt szakított a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezmiatt szakított a barátnőm, csak sztem vicc?

Figyelt kérdés

A szakítás oka h mindig piszkáltam, csesztettem, és mikor ideges lett sokszor jókat derültem rajta, meg persze azon is mikor felpiszkáltam. Erre azt reagálta h idegesítő vagyok, idegeire megyek.. ez szakítási ok? Ha igen miért? Én jókat nevettem rajta, de ez miért akkora probléma?

Válaszotokat előre is köszönöm:)

#már többet nem viccelek
2015. szept. 28. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A piszkálódás addig jó amíg tényleg nem veszi magára vagy amíg ő is visszapiszkál...viszont sokszor lehet sértő, szerintem magára vette,ha ideges...akkor meg nem kinevetni kell..igen lehet szakítási ok is. Hiszen sokszor nyugalmat is keresünk a másik mellett...meg lehet érteni ha sok lett neki...de az ilyenek személy függó dolgok is
2015. szept. 28. 12:41
 2/13 anonim válasza:
100%
Mert rohadtul gyerekes vagy.
2015. szept. 28. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Mert van aki nem ertekeli hogy ahelyett, hogy megertoen es segitokeszen viselkednel agyba fobe basztatod. En es a parom is csipkelodosek es szarkasztikusAK vagyunk nap mint nap csesszegetjuk egymast. De tudni Kell hol a hatar!!! Nem szabad mindig ezt csinalni mert az lesz a vege ami tortent. Megertem a csajt,hogy szakitott veled de csak akkor ha elotte szolt, hogy ez ot idegesiti.

18/L

2015. szept. 28. 12:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, a második tapintott rá a legjobban a lényegre, legalább is sztem ez volt a főbb ok.
2015. szept. 28. 12:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem jelezte, sőt részt vett benne ezért nem értem, de sztem java részt ez az én hibám, elég gyorsan is történt minden, de szeretnék ezen változtatni..
2015. szept. 28. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Te választanál magadnak olyan bnöt aki mindig csicskáztat, átba-z, majd kiröhög?
2015. szept. 28. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert taplo vagy.
2015. szept. 28. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem vicc, ez tényleg lehet az oka.

Nagyon idegesítő, ha valakivel nem tudod magad jól érezni, mert az mindig piszkál.

Én sem erre vágyom a barátomtól, hanem szeretetre.

Az meg, hogy még kis is neveted, bunkóság.

2015. szept. 28. 12:58
 9/13 piriiiii ***** válasza:
A 8-as válaszadóval teljes mértékben egyet kell értenem.
2015. szept. 28. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:

most már késő bánat itt szentnek lenni, ezt a csajt buktad és lehet a következőket is mert a stílusod nem fog változni csak a csajok, és egy se tűri el a folyamatos basztatást....

ami biztos:

buktál 1 pinát :D

ja meg kérd meg a jobb kezed hogy szopjon le mert a csaj már nem fog :D

2015. szept. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!