Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret a barátnőm? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szoval én nagyon szeretem a barátnömet, de ugy érzem, hogy ö nem szeret engem. Amikor találkozunk és beszélgetünk alig néz a szemembe, mindig máshova néz (igy a csokolozás is nehéz lesz, mivel ugy jo a pillanat ha mindketten egymás szemébe nézünk...), a randinkra már többször elhozta a barátnöjét, ö mondta, hogy mindig rolam beszél, de én még igy sem érzem hogy szeret, tegnap volt egy honapja hogy együtt vagyunk én vittem neki ajándékot de ö nem, én mindig bokolok neki, de ö nem reagál rá különösebben semmit, egyszer mondta hogy fázik én oda akartam neki adni a puloeremet de nem vette fel, mondtam hogy bujjon oda hozzám, mert majd felmelegitem, de azt mondta hogy nem, ezek után mit tegyek? Szakitsak vele? Akit érdekel az egész és tudna segiteni, privátban is beszélhetünk.2015. szept. 28. 09:47
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik hogy csak azért van veled hogy legyen valakije.
Érthető hogy zavar szerintem beszélj vele,nem hiszem hogy tudna mondani logikus magyarázatot a viselkedésére,úgyhogy nem sok jövőt jósolok nektek.
2/7 anonim válasza:
A barátnőjét meg valószínűleg azért hívta mert nem akart veled kettesben lenni.És az hogy mindig rólad beszél,nem azt jelenti hogy jó értelemben beszél mindig rólad.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is igy gondolom. Egyébként nem akarok bunko lenni, de nem valami szép, nekem meg igy szokták mondani hogy helyes vagyok meg jol nézek ki, nagyképü sem akarok lenni, de lehet hogy csak nem találna nálam jobbat, eddig egy barátja volt, vele is 3 napot volt együtt. Igy belegondolva nem is tudom mit szeretek benne, de mégis ha nem beszélünk pár napig akkor már hiányzik. De ö sohasem ir rám, mindig csak én rá... És azt még nem mondtam hogy meg akartam fogni a kezét és ökölbe szorította a kezét, hogy ne tudjam megfogni... csak én még mindig szeretek benne valamit, és nagyon fájna ha szakitanánk, még akkor is ha én szakítanék vele, szerintetek rákérdezzek a barátnöjénél? Mert vele is szoktam beszélni, és megbizhato, csak ezt a dolgot valoszinüleg elmondaná a barátnömnek.
2015. szept. 28. 11:10
4/7 A kérdező kommentje:
Még van itt pár dolog amit nem tudtok, elmondom, hátha ez változtat bármit is. Ö 2 orára lakik tölem tömegközlekedéssel, igy max egy héten egyszer tudunk csak találkozni. Egyszer pont rosszul jött ki, egy hónapig nem tudtunk találkozni, és amikor utána találkoztunk, odafutott hozzám és megölelt. De máskor pedig mintha undorral ölelne meg, vagy kényszerböl. Mindig én utazok két orát hogy tudjunk találkozni, öt hozzák, viszik a szülei, én mindig el szeretném kísérni, de ö nem akarja higy végig elkisérjem, ahol még nem látnak a szülei, ott elköszön tölem. Rgyébként megkérdeztem töle ezeket a dolgokat: azért nem akarja, hogy a szülei lássanak, mert folyton cukkolják (ezt nem nagyon értettem), azért nem fogta meg a kezem mert izzadt volt a tenyere, mivel nagyon izgult, azért nem bujt hozzám mert ott épp nagyon kényelmesen ült (ehhez még annyi, hogy amikor egymás mellett ülünk kb 20 centire ül le mellém), azért nem néz rám, meg nem néz a szemembe, mert zavarban van (amugy egy nagyon pörgős, hiperaktív csaj), azért nem hozott ajándékot mert nincs pénze, azért nem ir nekem soha, mert azt hitte, hogy ez vált rendszerré, hogy mindig csak én írok, azért jött el kétszer a barátnöje mert neki is akkor lett volna ugyan ott a randija, csak nem jött el a barátja, arra hogy különösebben miért nem reagál semmit hogy bokolok neki, nem válaszolt semmit. Ehhez mit szoltok? Akinek még van bármilyen véleménye, azt nagyon szivesen meghallgatom, és köszönöm azoknak akik eddig válaszoltak.
2015. szept. 28. 11:45
5/7 A kérdező kommentje:
És bocsi az elírásokért és hogy néhány helyen nincs ékezet, csak telorol vagyok, azért remélem értitek.
2015. szept. 28. 11:48
6/7 A kérdező kommentje:
Gondolom sokatoknak volt már ilyen, esetleg aki ezt olvassa, nem tudna segiteni, hogy ö mit csinált? (Fiuk, lányok egyaránt) Privátban is leirhatja, hogyha akarja.
2015. szept. 28. 11:58
7/7 anonim válasza:
Szerintem hagynod kéne, valószínűleg nem szeret, csak "úgy" vagy neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!