Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak? Barátnője van,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Barátnője van, mégis velem szeret lenni

Figyelt kérdés

Az egyik haverommal (fiú), sulitársak vagyunk de csak a nyár eleje óta kezdtünk el többet beszélni egymással, eddig csak elvoltunk a saját külön világunkban. Júliusban kavargattunk, majd hirtelen lett egy barátnője (most 2 hónaposak). Sulival külföldre utaztunk és közelebb kerültünk egymáshoz, ölelgetett, velem volt, csomót hülyéskedtünk, fogta a kezem de ezeket mindig visszautasítottam és ellöktem. Rákérdeztem, hogy tudja-e ezeket a barátnője, vagy nincs-e ilyenkor lelkiismeret furdalása, ő csak annyit válaszolt, hogy ellenállhatatlan vagyok. Közölte velem, hogy több is lehetne köztünk mint barátság, jobban érzi magát velem mint a barátnőjével és lehet hogy kezd többet érezni irántam mint szabadna. Próbáltuk már párszor megbeszélni az egészet, felajánlottam hogy hagyom kicsit és legyünk megint külön társaságban de hallani sem akart róla. Ha suliban nem találkozunk már egyből ír, hogy hiányzom neki, esténként felhív. Mondtam neki, hogy ha velem akar lenni akkor hagyja ott a barátnőjét és beszélje meg vele, de ne játsszon velünk. Jól érzem magam vele és ő is velem, de rosszul esik hogy 1-2 órára nem tudunk elmenni beülni valahova mint barátok, mert megharagudna a barátnője..

Tegnap felhívott, beszélünk 30 percet és mondta, hogy megcsókolna. Erre 5 percre kaptam tőle egy sms-t, hogy ne írjak neki mert a csaja ott van.

Nem tudom mit tegyek, nekem kezd kellemetlen lenni az egész, hisz minden nap látom és nem értem miért csinálja ezt. Attól tartok, hogy többet fogok majd érezni mint barátság..

Szerintetek mit tegyek? Nem szeretném vele megszakítani a kapcsolatot, tudja, hogy számíthat rám bármikor, de ez nem mehet tovább..

2015. szept. 25. 18:14
 1/7 A kérdező kommentje:
én 17L, ő 18F
2015. szept. 25. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Ti nők istenem...

Hagyd mert ha lesz más akkor ugyan ezt eljátssza.

Csak ott Te leszel a barátnő helyében.

2015. szept. 25. 18:17
 3/7 A kérdező kommentje:
ezelőtt 2 éves kapcsolata volt, a lany miatt lett vége. Ismerem őt, nem ilyen csak valami rájött..
2015. szept. 25. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:

"nem ilyen csak valami rájött.."

Itt rontjátok el az egészet, hogy "nem ilyen", pedig de.....

Előfordul, hogy valaki beleszeret másba, és emiatt vége a kapcsolatnak. Na de ilyen módon játszadozni, ez nagyon gáz.

Egy normális férfi nem csinál ilyet. Jól válogasd meg, kivel is akarsz te összejönni....

2015. szept. 25. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hogyha komolyan kellenél neki akkor nem lenne mással, akkor nem is jött volna össze a csajjal, vagy már kidobta volna. Nem tudom mit érezhet a srác, de eléggé úgy tűnik, hogy csak játszadozik veletek.
2015. szept. 25. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
este a barátnőjével volt, mégis nekem írt, hogy hiányzom és bárcsak ott lennék.. nem tudok rajta kiigazodni, de koszonom a válaszokat, jöhetnek még:)
2015. szept. 26. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hanyagold, szerintem csak játszik veled. Jó nagy szoknyapecér lehet. Pattintsd le. Ha ezek után hajlandó szakítani a barátnőjével, akkor esetleg még egy esélyt kaphat. De csak akkor és hagyd hogy teperjen.
2015. szept. 26. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!