Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Haragudhat a párom, azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudhat a párom, azért mert nyilvánosan elélvezett?

Figyelt kérdés

Szóval, a helyzet az, hogy tegnap volt egy kis esti muri a barátokkal, és hát a párom egy két sör után felizgult állapotban ölelgetett, és csókolgatott.

Minden jó volt én is vissza szeretgettem őt, addig a pontig amíg a fülembe nem súgta, hogy "ugye nem akarod, hogy a gatyámba menjek?" Erre csak nevetgéltem neki valamit, meg tovább simogattam az arcát, amúgy végig így a barátok között voltunk szóval nem volt semmi intimitás.

Aztán ő vissza is fogta magát, csak a derekamat ölelte, és igazából én sem akartam tovább hergelni őt, de valahogy mindig úgy jött ki, hogy a popsimmal neki simultam, simiztem az arcát... mire az egyik pillanatban azt vettem észre, hogy lehunyja a szemeit, majd ilyen elkínzott arccal kinyitja (hála az égnek, hogy sötét volt, és mindenki részeg) , majd mondta, hogy "köszi" és be ment a wc-re...

Szószerint azóta is csak veszekszik velem ,hogy ő megkért rá, hogy ne izgassam, és, hogy neki ez nagyon szar volt... ?? Nem is értem, hogy rajtam tuljadonképpen mit is hibáztat, mikor egyáltalán nem izgattam fel, és szerintem simán elment ő magától... TEgnap azt hittem, hogy csak az alkohol miatt dühös rám, de ma már józanul egyáltalán nem, mive még mindig mondja a magáét...

Azt sem értem miért fújja ilyen nagyra a dolgot, nemhogy örülne, hogy senki sem vette észre az akcióját...

Ez most normális? Mit kéne tennem

Tényleg én vagyok a hibás?

18/L

18/F

2015. szept. 26. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem te vagy :) üljetek össze és beszéljétek meg de szerintem semmi roszat nem csináltál ;) 18l hajrá!
2015. szept. 26. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Izgatjátok egymást nyilvánosan. OK! De akkor miért a para az élvezéstöl?????? Vállaljátok azt is, vagy hagyjátok az izgatást!
2015. szept. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!