Történik valami, ha nyílvánosan kijelentem mondjuk egy youtube videóban, hogy öngyilkos leszek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 23:50
1/8 anonim válasza:
Megtudod hiábyoznál-e valakinek, na meg megvizsgálnának és mehetnél a zárt osztályra. Hagyd ezt és kérj segítséget.
2/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárkit is érdekelne, főleg nem a rendőrséget
4/8 A kérdező kommentje:
Zárt osztály?
2015. szept. 3. 00:14
5/8 anonim válasza:
Minek kerülnél zárt osztályra?
Csak öngyilkos akarsz lenni.
Ez ebben az országban teljesen természetes.
6/8 anonim válasza:
Nem történik semmi. Sőt, még élőben közvetítheted is és ha "szerencséd" van, akkor nem érnek oda időben a rendőrök.
Zárt osztályra akkor fogsz kerülni, ha odaértek időben a rendőrök/mentők és bevisznek. Viszont bent a kórházban csak aláíratnak veled egy papírt, hogy már "nem akarsz meghalni" és utána mehetsz is haza.
7/8 anonim válasza:
Kit erdekel, hogy milyen agyament vagy? Engem nem.
8/8 anonim válasza:
hát esetleg a videó nézői tehetnek valamit, vagy valamiféle moderátor felveheti a kapcsolatot veled talán, de ebben nem vagyok biztos.
ne legyél öngyilkos, próbálj meg inkább segítséget kérni.
írhatsz nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!