Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valami tanács? (a többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanács? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Barátommal együtt vagyunk 3 hónapja. Viszont az utóbbi 2 hétben szinte mindennap össze vesztünk. Ezek a veszekedések többnyire abból adódtak,hogy-beismerem- betegesen féltékeny vagyok. Pl.: ha köszönt az utcán egy másik lánynak én már miatta is "cirkuszoltam" . Majd eljött a nap amikor kijelentette,ha így folytatom ő nem marad velem. Én komolyan is veszem,és azóta-szerintem-megváltoztam. Nem fetekenykedek és már 1 hete nem is veszekedtunk. Viszont sokkal kevesebbet találkozunk mint előtte mert neki "dolga van" és sokszor olyan közömbosnek érzem. Ezért gondolkoztam már azon,hogy mi van ha esetleg megcsal/megcsalt? De nem akarom olyannal meg gyanusítani amiben nem vagyok biztos...
2015. szept. 26. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyel ilyen gyanakvo. En is hihetetlenul feltekeny tudok Lenni. Egy kerdesem van: A baratodban bizol?

Ha igen akkor akar puceran is lehet elotte masik lany ot nem fogja erdekelni mert teged szeret. Ha nem bizol meg benne szakits vele mert ez igy mindkettotoknek csak szenvedes.

18/L

2015. szept. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!