Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a barátnőm már nem úgy szeret mint régen, valaki valami tanács?
Figyelt kérdés
mert amikor úgy szeretnék vele együtt lenni mindig kitalál valamit hogy miért ne. és a másik hogy ha együtt is voltunk utána rögtön hátatfordít és nem telik bele 10 percbe és alszik. Nem tudom mi tévő legyek.2015. jún. 24. 20:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem, kezdd egy öleléssel, majd nyíltan kérdezd meg tőle, hogy mi a baja/baj,mondd neki, hogy neked nyugodtan elmondhatja és hogy aggódsz érte vagy a kapcsolatotokért.Ezt sűrgősen meg kéne beszélnetek,imádom a romantikát, szóval remélem semmi komoly.D
2/4 anonim válasza:
Az van kedves kérdező, hogy a barátnőd csal téged, nem akar veled találkozni amikor szexre kerül a sor meg alszik. De ez csak az én meg látásom , mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
3/4 A kérdező kommentje:
2 éve leszünk együtt és ő 18 én meg 19. mikor meg szeretném vele beszélni a dolgokat folyton témát vált vagy rám se figyel csak helyesel a kérdéseimre. Megértem hogy jövőre végez meg minden és a suli fontosabb. csak gyanús ez az egész
2015. jún. 25. 19:10
4/4 anonim válasza:
Persze hogy tereli a témát meg nem figyel rád. Mert valamiben sántikál. És miben? Meg csal... Csak gondold végig logikusan , a barátnőd egy gerinctelen féreg. Nagyon sajnállak téged, de én ezek után beszélni sem beszélném meg vele ettől fogva sz*rnák rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!