Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok egyaránt! 15-20+ Mi erről a véleményetek?
16 éves vagyok, fiú, és ugyan nincs barátnőm, de amíg megnem találom azt, aki az elvárásaimnak megfelelő (Nem ez a mai tini pic.sa, érett, és még sorolhatnám..), addig tartogatom a szüzességem.
Nektek erről mi a véleményetek? (Tehát, összegezve egy mondatban.: Mi a véleményed arról, ha egy srác ((Nem fényezem magam, de sportos alkat, stb.. elég sok nőm lehetett volna már, de nem az akivel el tudnám képzelni azt, hogy kézenfogva járjak az utcán, vagy átölelve aludjak vele az ágyban.)) tartogatja a szüzességét, amíg jónak nem találja annak elvesztését egy olyna lánnyal, akivel nem bánná meg?
Teljesen egyet értek veled és én is így vagyok vele. Bár olyan sok barátnőm nem volt még de egyik se volt a nagy Ő.
15/F
Tartogatod a micsodadat?
te ferfi vagy (elvileg) neked nincs mit tartogatnod.
Szerintem ez normalis es dicseretes. En is igy csinaltam anno. 15 evesen jottem ossze az akkor 18 eves baratommal. Mondtam neki hogy legalabb 2 evet varni akarok a szexel. Azpn filozofia alapjan " Aki szeret,megvar"
O ezt a dontesem elfogadta es egyikunk sem Banta meg. Ho vegen leszunk 3,5 eve egyutt.
18/L :)
Valakinek nem tetszett a hozzáállásod, mi?
Teljesen normális, hogy várod azt, akivel felszabadultan, biztonságban érezve töltheted el ezt az élményt. Ne erőltesd, amit nem kell. Inkább legyen az első egy bénázós, nevetgélős, minthogy "na most megmutatom,hogy azt is tudom, amit nem" dolog.
Meg amúgy is, a te dolgod, senkinek nincs beleszólása
Fogjuk rá.. :D Sajnos olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiknek természetes, hogy minden hónapban váltogatják a "barátnőiket".
A válaszokat köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!