Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ennek van értelme?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek van értelme?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. A barátom szintén 17, osztálytársak vagyunk. Több mint 4 hónapja vagyunk együtt. Soha nem vesztünk össze. Kicsit megnőtt az önbizalma mióta velem van. Én pedig szóvá tettem neki, meg mindent ami zavart engem. De megjegyzem egyik sem velem kapcsolatos volt. Velem nagyon jól bánik, szeret engem. Mivel elmondtam neki hogy ezekről a mások felé intézett beszólásokról a családom is tud, ezért azt mondta hogy tartsunk 1 hét szünetet, mert ő nem mer így a szemükbe nézni. Szerintetek ez csak egy ürügy a szakításra?

2015. szept. 20. 07:07
 1/2 anonim ***** válasza:
igen nem is csodalkoznek ha szskitana veled en is csinaltam mar parszor 16/f
2015. szept. 20. 07:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Miféle beszólások voltak ezek? Az, hogy megnőtt az önbizalma, az természetes, ez a te sikered tulajdonképpen. De ne gondold azt, hogy egy 17 éves srác majd lecövekel egy hasonló, szinte még gyere korú lány mellett. Ha ilyen korán kezdtél fiúkkal foglalkozni, akkor be kell kalkulálni azt is, hogy otthagynak, hogy közben másfelé is kacsingatnak.
2015. szept. 21. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!