Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme? a többi lent
Elsö sorban ne oltogassatok a helyesírással ..tisztaba vagyok velee
Én 14 éves lány vagyok de nem 14 nek nézek ki a fiu 21 éves tegnap ismertuk meg egymást és szerelmet vallottunk egymasnak.... még nem taliztun!:$
hogy lettel szerelmes ha meg csak nem is talalkoztal vele ? :O
azt mondtljak van olyan, hogy elso latasra szerelem, de ha ti meg nem is taliztatok, akkor hogy alakult ki? :D
egyebkent meg proba szerencse :) de azert egy talit beszeljetek meg, mielott jarni kezdtek :D :D
"szerelmet vallottunk egymásnak"
úristen... legalja.hu
ezt kicsit érdekesnek tartom,hogy még soha nem találkztatok,de már szerelmesek vagytok egymásba..a korkülönbség szerintem nem számít..a párom(Rózsabimbó) és köztem 25 év van..de nagyon szeretjük egymást..én ezt tanácsolom neked,hogy próbálj meg találkozni a gyermekkel..mert ez csak így fordulhat komolyra..komoly alatt azt értem,hogy el kezdtek járni.a végére beszúrnék egy közmondást: kicsi a bors,de erős!
Kitartás
Iván :)
Ne talizz vele mert Dancsó nem engette meg.
És én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!