Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tetszik a lányoknak, ha egy fiú,14 évesen tud varrni?
Figyelt kérdés
Egész jól megy nekem és véleményt kérek erről.
Kérkek kort is írjatok!
2015. szept. 16. 22:07
11/16 anonim válasza:
Igen:D
Majd legalább megvarrjaa ruhákat, én már ugyís elfelejtettem:D
12/16 anonim válasza:
Hát nekem tetszene ha ismernék egy varrni tudó fiút.
Mert nekem az jön be ha egy fiú tud olyan dolgot is csinálni amit a lányok szoktak.
14/16 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok
Egyébként én is imádom a lányos tulajdonságokkal rendelkező fiúkat. Nagyon kár hogy az ilyenek általában melegek akik meg nem, azok azt hiszik az ilyen és ehhez hasonló dolgok elől való teljes elzárkózástól lesznek igazi férfiak.
15/16 anonim válasza:
Nézd ez lány függő ha az én barátom első szava az lett volna, hogy szeretek varni lehet kiröhögtem volna. Nem kell okvetlenül mondani ha majd szóba kerül akkor majd mondhatod de ne dicsekedj az, hogy tudsz varrni nem egy nagy szám már ne is haragudj. 17/L
16/16 anonim válasza:
ez nagyon jó dolog szerintem, én is szotkam amúgy :) :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!