Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem felesleges...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem felesleges felhívni egymást minden nap?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a barátommal, és hét közben egyszer-kétszer találkozunk csak, amikor nem akkor telefonon beszélünk. Tegnap is felhívott és ma is, de nem történt velem semmi, vagyis ami történt azt egy-két szóba elmondom és kész, de már azt is leírtam neki előtte fb-n. Meg sokszor nincs is kedvem beszélgetni. Aztán inkább lerázom, mert ő se beszél sokat, és annak nincs sok értelme, hogy percenként váltunk két szót.

Na ez mostanában elég sokszor megtörténik, és nem értem minek beszélni telefonon minden egyes nap. Jó, hát a kapcsolat elején még oké volt, akkor még órákat beszélgettünk, elmeséltünk minden apró kis dolgot, de most már szerintem gáz. Fb-n is le tudjuk írni, röviden, hogy mi volt velünk.

Szerintetek? Vagy rajtam kívül mindenki órákat képes beszélgetni, még egy idősebb kapcsolatban is?

2015. szept. 15. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó hogy naponta felhív, engem idegesítene.
2015. szept. 15. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát engem is idegesít.:D
2015. szept. 15. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem felesleges. Mi 15 éve vagyunk együtt és ha munka miatt nem vagyunk együtt minden nap, akkor mindig felhívjuk egymást. Még régebben, amikor nem éltünk együtt és nem találkoztunk mindennap, akkor is mindennap beszéltünk. Persze nem órákat beszélünk, annyit nem szoktam senkivel sem.

Engem nem idegesít, inkább jól esik.

2015. szept. 15. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen pl. én csak akkor hívom barátnőm ha valami fontosabb dolog történt vagy fog történni...Van h 1 hétig se beszélünk telefonon, hanem fbn irogatunk
2015. szept. 15. 19:29
 5/6 anonim válasza:
Együtt vagytok, hetente 1-2x találkoztok csak és így is idegesít ha felhív? Érdekes...
2015. szept. 15. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:
HÉTKÖZNAP 1x-2x, a hétvégéket együtt töltjük. Hát sajnálom, ha ez furcsa nektek. Magamnak való voltam mindig is, és az a nagy romantikus se vagyok. És igen, idegesít a túlzott kedveskedés, és figyelmesség, lehet hogy nem érdemlem meg a barátom, de én már ilyen maradok. Mit csinálhatnék?
2015. szept. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!