Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval augusztus közepefele megismertem egy lányt, úgy igazából augusztus 19.-én találkoztunk "randiztunk" először (nálunk ekkor volt tűzijáték). Nagyon jól elvoltunk utána találkozgattunk (megbeszéltük milyen jó is lesz járni stb stb.) és kb szeptember elsején összejöttünk. Ha személyesen találkoztunk minden nagyon jó volt, de fészen nem igazán tudtunk beszélni meg volt ott egy két apró vita. Aztán egyszer csak beadta az unalmast, hogy mi nem illünk össze... Pedig előtte ő volt oda, hogy kiábrándulok belőle... Múlt hét szerdán este mondta ezt kértem, hogy beszéljük meg, de nem majd másnap is és akkor sem egyezett bele sőt letiltotta, hogy üzenetet tudjak neki írni. Hogy tudnám visszahódítani?2015. szept. 14. 19:21
1/2 A kérdező kommentje:
én 20 a lány meg 16
2015. szept. 14. 19:22
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy rájött, hogy idős vagy hozza ( es ezzel nem megbántani akartalak :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!