Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék magam mellé egy olyan nőt, aki olyan, mint én. Létezik ilyen nő? (18/f)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon gáz interneten ismerkedni (pláne a gyakorin..), de egyszerűen én nem vagyok sajnos az átlag (ezáltal nehezebb számomra ez az egész dolog) ,és azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan nő köztetek, aki az átlagnál érettebb felfogású, nem tud azonosulni a mostani generációval, ezáltal antiszociális, nem jár szinte sehova, alig vannak barátai..2015. szept. 13. 15:43
11/11 anonim válasza:
Az alábbi kérdés feltevője úgy néz ki, hogy ilyen, bár nem tudom, hogy mennyi idős:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!