Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » SOS! Tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Tanácsot szeretnék kérni. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szoval regebben jartam egy fiuval nagyon jol megvoltunk es ot szerettem a vilagon a legjobban. De szakitottunk es egyikunk se lepett igazan tul a masikon:)

Aprilis korul osszejottem egy masik fiuval. Akivel nagyon komoly koztunk a dolog es o a legjobb baratom is egyben es valami csodalatos:)

A elso fiuval igazabol temank se volt nagyon de a mostani baratomat nem szeretem ugy mint ot valaha. Mit tegyek?

2015. szept. 12. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Neeeeeeeem èrdekeeeel? :')

Válaszd azt akit szeretsz... {>_<}

Ebben mi a nehéz?

2015. szept. 12. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:

De ha mindkettot szeretem?

Nem tudok valasztani

2015. szept. 13. 08:40
 3/5 anonim válasza:

Szia:)

Van egy ilyen idézet gondoltam leírom:

Ha 2 emberbe vagy szerelmes válszd inkább a másodikat mert ha az elsőt őszintén szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba!

Én is a neten találtam.

2015. szept. 19. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
amit a második írt az nem idetaláló...
2015. szept. 19. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen:')

De meg nem tudtam dontest hozni

Mert az elso baratomat jobban szeretem.. 'Mikor vele vagyok annyira gorcsbe van a gyomrom:))

De a 2. Baratommal pedig nagyon osszeillunk

Jol kijovunk elnevetunk

Kitartunk egymas mellett meg minden

2015. szept. 20. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!