Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap óta járok egy fiúval, de?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársam, de kb. 2 hete ismerjük egymást igazán, addig szinte a létezéséről sem tudtam. Helyesnek tartom, de nem érzek iránta semmit, illetve nem tudom, mit érzek iránta, szerintem nem szeretem. Úgy érzem, nincs ennek semmi értelme, és nem is vagyok felkészülve egy kapcsolatra, éretlennek érzem magam hozzá, és kicsit meg is rémültem tőle. Rettenetesen nyomul. Naponta beszélgettünk, tök cuki volt, meg minden, küldött egy csomó zenét, és látszik rajta, hogy teljesen odáig van értem, de nekem ez a tempó túl gyors, és azt hiszem, nem is igénylem ezt. Rengeteg mindenben segített. Ráadásul szakított értem az eddigi barátnőjével (azt mondta, nem érzett már iránta semmit, de akkor is, ezért is kicsit rosszul érzem magam). Állandóan azt írja, hogy imád, szeret, velem akarja leélni az életét, szívecskéket ír stb. De könyörgöm 1 napja járunk!! Tegnap szerelmet vallott, és megcsókolt, többször is, és volt nyelves is, tapizás, ennek sem örültem, éretlen vagyok ehhez még, és alig akart elengedni. Én ezt az egészet nem akartam! Nem így! Ebben a rohanótempóban... Folyton írogat és el akar vinni mindenfele, nekem ezzel semmi bajom nem lenne, ha mindezt nem 1 napos járás után tennénk. Mit tegyek? El fogom mondani neki, hogy ez a tempó nekem túl gyors, és vegyünk vissza ebből. Mondjam meg neki, hogy tartsunk szünetet? Nem akarom összetörni a szívét...:(2015. szept. 12. 20:44
1/9 A kérdező kommentje:
Bunkó válaszokat, meg h leírjátok, hogy mekkora gyáva szararc vagyok, nem kérek, van bajom így is. 16 évesek vagyunk.
2015. szept. 12. 20:46
2/9 anonim válasza:
Nincs értelme a kérdésnek..
A legjobb az lenne ha szólnál neki hogy lassítsatok, de te ezt már le is írtad..
3/9 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki hogy egy kicsit lassítsatok,ha annyira szeret akkor megfogja érteni.
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a tempó nagyon gyors...:( én nem bírom ezt a tapadást.
2015. szept. 12. 20:51
5/9 anonim válasza:
Az a kerdes hogy amugy szeretnel e tole valamit? Ha nem vallot volna szerelmet akkor is tetszett volna? Ha csak o erőlteti rad ezt az egeszet akkor mindenkeppen erdemes szólni. Lehet finoman is nem biztos hogy osszetorod ezzel a szivet. Lehet megérti. De ez igy tenyleg nem normális 1napos járás után... Hajra! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék, de érted...majd idővel. Nem esett jól a csók se...Folyton az járt a fejemben, hogy ennek még nincs itt az ideje.
2015. szept. 12. 20:53
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok, akkor mindenkeppen beszélj vele errol de csak finoman mert nagyon sok az érzékeny lelkiletu fiú, raadasul aki ennyiszer mondja hogy szeret,imád stb. Akkor az szinte 100 h ilyen. Ugyhogy csak óvatosan 😊
8/9 anonim válasza:
Tényleg gyors ez a tempó. ALapból nem értem, 2 hét ismeretség után hogy lehet valakivel összejönni....
Szerintem a szakítás lenne a megoldás.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp. Túl gyorsan történt az egész.
2015. szept. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!