Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van egy fura kérdésem. Nem álmodott valaki egy idegen fiúval tegnap este?
Figyelt kérdés
Idegen, még sosem láttátok, szőkés hajú, különös álom. Nem álmodott valaki valami ilyesmit?2014. dec. 2. 20:49
2/7 anonim válasza:
Az ember csak azzal álmodhat, akit már legalább életében egyszer látott valahol, mert az agy nem képes új arcot "létrehozni" álmában.
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy álmodtam ilyet, viszont nem emlékszem rá. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Azért, mert ha igen, akkor szeretnék vele beszélni.
#2, tudom, hogy ezt állítja a tudomány. De mivel én már kiskorom óta mást tapasztalok, így nem vagyok benne biztos, hogy ez igaz.
2014. dec. 2. 21:01
6/7 anonim válasza:
álmodtam egy szőkés hajú srácról,viszont az kb egy hete volt..
7/7 A kérdező kommentje:
#6, nem írsz le nekem apró részletet belőle, kérlek?
2014. dec. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!