Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja, hogy Facebook-on beállítsam, hogy együtt vagyunk. Szégyell engem?
Nem a Facebook a lényeg.
De csak az ismerősei tudnák.
Ha jól emlékszem, lány van és barátnőd van. Nem hiszem, hogy 13 évesen szívesen bevallaná mindenkinek. A többség még az én koromban, vagy 18 alatt se nagyon szeretné ezt. :) (Nekem mobndjuk nem lenne ezzel bajom, vállalom)
15/L/L
Nekem az új ismerőseim tudják csak, meg most az úly osztálytársaim. Egy éve akarom elmondani egyik barátnőmnek, akivel együtt nőttem fel, de a mai napig nem merem. Esetleg, ha barátnőm lesz, akkor úgy is rájön...
Én meg tudom érteni, annak ellenére, hogy már a barátaim nagy része tudja. Viszont 1.: Lehet oléan közegben van, ahol nem tolerálná 2.: Az általános iskola, vagy ha gimis vgy, kb 9-ig elég éretlen gondolkodású a többség. Van ismerősöm, akit a leszbikussága miatt. pl az egész suli után és pokollá teszik az életét. 3.: Nem akarja, hogy otthon kiderüljön.
Ettől még nem fog kevésbé szeretni, egyszerűen vagy nem érzi, hogy kéne, vagy feleslegesnek tartja, vagy egyellőre nem kész coming outolni.
15/L/L
„úly osztálytársaim”
Hahahaha! 😂 Tanulj meg magyarul, szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!