Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a családomnak (szülők, testvérek), hogy van egy barátnőm? 13/L
Ha úgy gondolod, hogy homofóbok, akkor egyelőre ne mondd el.
Legyen a barátnőd csak egy barátnő, mármint olyan hagyományos értelemben.
Nem kell tudniuk, hogy szerelmes is vagy belé.
Lehet, hogy ha megismerik, akkor megszeretik a lányt és ha egyszer elmondod, akkor könnyebb lesz nekik feldolgozni, megérteni.
Az is lehet, hogy nem tart sokáig a kapcsolatotok, azért 13 éves korban legtöbbször nem tart hosszan(természetesen ti lehettek a kivételek) és akkor megúsztál egyelőre egy konfliktust.
Szerintem egy szülő könnyebben elfogadja egy 17 éves lánytól, hogy barátnője van, mint egy 13 évestől.
Én 13 évesen mondtam el anyumnak:3 beszélgess velük, és majd kezdj el erről beszélni és mondd ki h szereted a lányokat *is vagy ha nem is akkor ne mondd h is.* és a reagból tudni fogod h a barátnő kérdést el kéne mondanod neki:3
L/16
"Nem szeretek a szeretteim előtt titkolózni. Meg előbb utóbb úgyis meg kell tudniuk. Aki nem így gondolja, az egy komplett idióta."
attól,hogy nem mondod el otthon nem titkolozól.
előbb-utóbb legyen utóbb, miután szakitottatok. vagy még utóbb,mondjuk amikor 40 éves leszel...
A máskép gondolkodók nem idióták,hanem másképp gondolkodók,valamiért...ne itélkezz.
Kérdező!
De, van értelme.
1: nem, nem kell mindent tudni a szüleidnek
2: akinek más a véleménye, mint a tied, az nem "komplett idióta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!