Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem de nem tudom hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem tudom hogy még meddig. Mit tegyek? A többit lent

Figyelt kérdés

Nyáron voltam külföldön egy 3hetes nyelviskolában. Ott már az 1. nap megtetszettem egy orosz srácnak, és egész tábor alatt kitartóan udvarolt és győzködött. Nekem nem jött igazàn jött be a srác mert elég balhés volt mert cigizett, ivott, néha még füveuett is, de főkènt hogy rengeteg csajjal volt már, de nem járt velük csak lefeküdt velük és kész. Ráadásul 2 évvel idősebb volt nálam (én 15 ő 17) és féltem hogy velem is csak ezt akarja csinálni. De a tábor utolsó estéjén úgy gondoltam hogy egy kus smárolás belefér úgyse látjuk egymást soha többé. De miután a csók megvolt még rengeteget beszélgettünk és végig együtt voltunk sőt még együtt is aludtunk. De annyira gyengéd volt velem, egyszer sem nyomult még a smárolást sem erőltette és amikor lefeküdtünk akkor se akart megdugni csak simán elaludtunk.

Másnap hajnalban viszont mindketten haza indultunk és azt hittem ennek vége lesz és megmarad egy szép emléknek. Viszont még a tábor után pár héttel is mindig írunk és beszélünk egymással. Elmondta hogy különleges vagyok számára és hogy még egy lány iránt sem érzett így. Azt mondta hogy jővőre menjünk egy táborba (nyelviskolába) sőt nem rég bejelentette hogy a téli szünetben meglátogat itt magyarországon!

Annyira boldog voltam emiatt de hiába szetet most és szeretem én is őt, nemhogy nyárig nem vagyok biztos benne hogy ez így lesz még télig se! És félek hogy most mindent eltervezünk megveszi a repülő jegyet (ami mivel oroszországból jön baromira nem olcsó!) hirtelen megváltozik a véleménye. Attól még jobban félek hogy nekem fog mert már most is úgy érzem hogy ő jobban szeret engem mint én őt, és én talán nem is őt szeretem csak azt hogy ennyire szeret ő engem.

De mi van ha simán kubírnám télig és életem legszebb pár jeze lehetne és akkor már a nyári tábort is kivárnám.

De nem tudom a hűségemet garantálni mert addig még rengeteg idő van ráadásul vsal telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot és akkor is főleg csak chatelünk. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, de félek ha nem döntök kifutok az időből. Szerintetek ilyenkor mit kell tenni? Ti mit csinálnátok a helyemben?

2015. szept. 6. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Először próbáld meg magadban tisztázni hogy mit szeretnél, mert csak úgy lehet tervezni.Én mindenképp adnék esélyt ennek,de most te döntesz.

15/L

2015. szept. 6. 01:44
 2/4 anonim válasza:

De jó,hogy még a mai világba van olyan lány,aki díjjazná a pasi törekvéseit,áldozatait,ez neked szól kedves #1. :)

Én általában lenézést kaptam,hogy jaj utazni bárki tud stb. de mikor nincs pénze az embernek és szakadó esőbe leteker 40km,hogy egy másik emberrel,lánnyal legyen azt meg kéne becsülni,na mindegy.

2015. szept. 6. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az #1-es vagyok.

Köszönöm szépen,de szerintem ez a természetes:)

2015. szept. 6. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek az ég világon semmi értelme........De hidd már egy légyszi, hogy 17 évesen akkora casanova, hogy minden hasonló korú kislány megfektetett.....
2015. szept. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!