Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem engedi, hogy játszak? (GTA5, stb. )
Figyelt kérdés
Szinte semmilyen játékkal nem engedi, hogy játszak mert ő gyerekesnek tartja. Azt tudni kell hogy amíg én a játékkal verném a szabad időm addig ő inkább vagy bulizna vagy ilyesmi. mit tegyek? nagyon szeretem őt és eggyüt vagyunk fél éve és nagyon sok közös vinás van bennünk csak valahogy ezaz egy probléma amiből elég durva és komoly problémák szoktak lenni.2015. szept. 3. 21:57
11/16 anonim válasza:
Beszeld meg vele a dolgot. Lehet csak tobb odafigyelesre vagyik, csinalj mas dolgokat 1-2 oran keresztul ha otthon vagy, nezz tv-t, olvass, netezz (foleg olyan dolgokat amibe nm vonod bele ot), ha ezekbe is belekot akkor az lesz a gond.
12/16 anonim válasza:
Hát pech. Én 23 vagyok bnőm 19. És ő is kockul mint az állat, keress másik csajt, hozzád illőt :D
13/16 anonim válasza:
Ne legyél papucs, ez állati gáz, hogy ahogy a csaj ugráltat, te úgy mozogsz.
14/16 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy játék közben le is cumizhat és akkor mindketten boldogok lehettek, hisz végülis törődsz vele ;)
15/16 anonim válasza:
Gyerekes? xD Igen, biztos, azért ismerek 30-40 év felettieket, akik MMORPG-vel játszanak... Inkább a barátnőd gyerekes, már bocsi. Az a tipikus, aki ennyi idősen érett felnőttnek akar tűnni, csak ezekkel az ellenkezőjét sikerül mutatni. Dobd a csajt, nehogymár 1-2 óra kikapcsolódásod elvegye... Most csak ebben akar megváltoztatni, később még ki tudja mikben. Ülj le játszani, ha képes emiatt elhagyni, nem érdemel meg téged. Párommal mi mindketten játszunk, persze nem beteges mennyiségben. 17/L
16/16 anonim válasza:
Bolond az a nő, aki nem ülne be melléd és venné el a kart és játszana ő!!!
Míg ezen vitázik, találja fel magát, ha egy háztartásban éltek. Gondolom nincs bejárónőtök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!