Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nemsokára megy gólyatáborba, van okom félni?
Elmondta, hogy nem akar inni, nem olyan tipusú lány, aki csak úgy levetkőzik, meg szeret engem.
Úgy érzem, bízhatok benne, de valahol meg olyanokat hallok/olvasok, hogy valakinek több éves kapcsolata ment rá a gólyatáborra, megcsalások történtek, beindult az itatás, piáltak ezerrel..
Ha a szivemre hallgatok, az azt mondja, hogy biztos hűséges marad, ha az eszemre az azt hogy bármi megeshet.
Hogy nyugodjak meg?
elözö vagyok volt egy lány 5 éve egy rendör srác barátnöje.....
Aztán ott volt lakótárs hölgy ö is komoly kapcsolattal jött el de ha nincs otthon a macska akor cincognak az egerek alapon másik lakótársam haverjával aludt együtt véletlenül, fent laktam ugyis rámentek a bnömre a pasi kitalálta hogy mivel csoport társak járjanak együtt kocsival ne velem (hétfön nekik nem vol iskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!