Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek, ha ilyet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha ilyet találnátok a párotok oldalán?

Figyelt kérdés

Barátomnak van ask.fm-je . Nem igazan hasznalja, inkabb csak a vilagrol valo velemenyet ossza meg az emberekkel. Nem tudja, hogy tudom a jelszavat. Ma beleptem egy kicsit nezegetni a kerdeseit, hogy miket kerdeznek tőle. Megneztem a valaszait is es lesokkolodtam. Egy lanytol olyat kerdezett, hogy b*szn*l vele -> itt a sajat neve volt . Hogy kerdezhetett ilyet? Lenyeg a lenyeg , nemtudom, hogy hozzam fel elotte, hiszen azt nem mondhatom, hogy feltortem a profiljat. neki megvan alkalmazasban az ask. Gondoltam valamelyik nap mellette nezegetem es veletlen eszre veszem . Van mas otletetk , hogy hogyan hozzam fel ? Kerlek segitsetek :( nemakarok en kijonni rosszul a dologbol

ui.: hozzateszem nem azert ir mas lanyoknak mert egy csunya vagy rossz alaku lany vagyok . minden nap ir mas es mas srac , hogy talalkozzunk , de szep vagy fitnesamodell alakod van, de pont nemerdekel es egyaltalan nem is valaszolok, se nem torodok vele mert van egy baratom akit szeretek.

2015. aug. 29. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is, ha a barátod ilyet csinál, az nem helyénvaló, de az sem hogy te kilested a jelszavát, mert visszaéltél a bizalmával. Szerintem mondjad el neki az igazat, a színtiszta igazat.
2015. aug. 29. 01:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezeket nem tudod megnézni jelszó nélkül is?
2015. aug. 29. 01:45
 3/6 A kérdező kommentje:

igazabol azert irtam oda, hogy csak a kerdesit nezegettem mert ez rendszeres es tud is rola :) es tudom, hogy helytelen, hogy csekkolom, de szerintem fele annyira nem, mint amit o csinalt...

Nyilvanosan sajnos nem lehet latni ezeket , csak, ha bejelentkezik :/

2015. aug. 29. 02:00
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha azt mondanád, hogy a csaj ask.fm-ét nézted és ott láttad meg a kérdését?...Bár szerintem is az igazat kéne mondanod,de ha úgy érzed,hogy ez nagy port kavarna,akkor szerintem ez jó kifogás..;)
2015. aug. 29. 02:22
 5/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nincs ott a neve, hogy o kerdezte..:/nev nelkuli kerdes volt. tehat csak a telefonja a bizonyitek :D
2015. aug. 29. 03:09
 6/6 anonim válasza:
Kérdezz rá, ennyi, nem kell félni. Vállalja fel, ha paraszt volt.
2015. aug. 29. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!