Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fériak, ha a párotok olyan hajat vágatna, ami nektek nagyon nem tetszik, kevésbé találnátok vonzónak?
Kiakadnék.
Gyönyörű hosszú haja van,imádom.
(szerencsére ő is imádja,sosem vágatná le)
De szeretni kopaszon is szeretném.
férfifüggő, anyám évtizedek óta hallgatja apámtól, hogy levágatta 30 éve a hosszú haját, milyen kár volt. Már engem idegesít.
Férjemet nem izgatja annyira a dolog, volt rövid és hosszú hajam is, persze a hosszú szereti, de nem okozott a rövid sem problémát.
az én párom kiborulna
szereti a hosszú hajamat, szerintem teljesen becsavarodna ha levágatnám
ezért sem vágatom le
az én párom max mondaná, hogy ez annyira nem áll jól, nem tetszik neki..jobb a hosszu, rövid, félhosszu, egyenes, göndör akármi...és kész:D nem hiszem h kevésbé tartana vonzónak...sokoldalú, és nem csak egyfajta haj tetszik neki...mindegy, hogy rövid, hosszu stb, ha valakinek jól áll...neki legalábbis:) rövid hajjal is ugyanúgy tetszettem neki anno, mikor még nem is volt a párom, mint most, hosszu hajjal..:)
24L
Mivel a haj eléggé meghatározza a külsőt, ezért természetesen ha nem tetszene az új haja, kevésbé találnám vonzónak. Ez olyan, mintha az addig mindig borotválkozó férfi igénytelen szakállat növeszt, persze hogy kevésbé találnák vonzónak.
De ettől persze szeretni szeretném, csak külsőre kevésbé lenne vonzó számomra.
Remélem a kérdés nem provokatív, és azt akarod sugallni, hogy akkor a haja miatt már nem is szeretnénk a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!