Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fériak, ha a párotok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fériak, ha a párotok olyan hajat vágatna, ami nektek nagyon nem tetszik, kevésbé találnátok vonzónak?

Figyelt kérdés
Pl ti a hosszú hajat szeretitek, ő pedig rövidre vágatná a hosszú haját? És többé meg sem növesztené, mert pl nem áll olyan jól neki, mint az új haj, ami továbbra sem a ti izlésetek.
2013. febr. 25. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadnék.

Gyönyörű hosszú haja van,imádom.

(szerencsére ő is imádja,sosem vágatná le)

De szeretni kopaszon is szeretném.

2013. febr. 25. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
En nem ferfi vagyok de az en parom kopaszt volt mikor megismerkedtunk es nagyon nem allt neki jol sot olyan agressziv feje volt.Mondtam neki h ha akar tolem valamit akkor novessze meg.Haaat nagyon sok vita volt belole de megnovesztette de utana meg honapokig sajnalta a kopasz fejet pedig mindenki mondta neki jobb igy.
2013. febr. 25. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:

férfifüggő, anyám évtizedek óta hallgatja apámtól, hogy levágatta 30 éve a hosszú haját, milyen kár volt. Már engem idegesít.

Férjemet nem izgatja annyira a dolog, volt rövid és hosszú hajam is, persze a hosszú szereti, de nem okozott a rövid sem problémát.

2013. febr. 25. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:

az én párom kiborulna

szereti a hosszú hajamat, szerintem teljesen becsavarodna ha levágatnám

ezért sem vágatom le

2013. febr. 25. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nagyon nem tetszik a frizurája akkor nyilván kevésbé tartanám vonzónak.
2013. febr. 25. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

az én párom max mondaná, hogy ez annyira nem áll jól, nem tetszik neki..jobb a hosszu, rövid, félhosszu, egyenes, göndör akármi...és kész:D nem hiszem h kevésbé tartana vonzónak...sokoldalú, és nem csak egyfajta haj tetszik neki...mindegy, hogy rövid, hosszu stb, ha valakinek jól áll...neki legalábbis:) rövid hajjal is ugyanúgy tetszettem neki anno, mikor még nem is volt a párom, mint most, hosszu hajjal..:)

24L

2013. febr. 25. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hosszú hajam volt, teherbe estem és annyira nehéz volt az utolsó hónap,hogy megkértem 3 naponta szárítsa meg a hajam zuhanyzás után, egyből belement, hogy levághassam rövidebbre.
2013. febr. 25. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Miért 7-s, lusta volt megszárítani? Más esetben is ennyire kibúvó?
2013. febr. 25. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Mivel a haj eléggé meghatározza a külsőt, ezért természetesen ha nem tetszene az új haja, kevésbé találnám vonzónak. Ez olyan, mintha az addig mindig borotválkozó férfi igénytelen szakállat növeszt, persze hogy kevésbé találnák vonzónak.

De ettől persze szeretni szeretném, csak külsőre kevésbé lenne vonzó számomra.

Remélem a kérdés nem provokatív, és azt akarod sugallni, hogy akkor a haja miatt már nem is szeretnénk a másikat.

2013. febr. 25. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a páromat (nekem hosszú hajam van, amit imád), és azt mondta, ugyanúgy szeretne, de bizony kevésbé tartana vonzónak rövid hajjal (nem is állna jól). Ez olyan, hogy neki régebben volt az állán szakáll (nem hosszú). Szerettem úgy is, de miattam leborotválta, mert tudta, hogy én nekem nem tetszik. Sokkal jobban áll neki a sima bőr, mert a szakáll nagyon nyújtotta az amúgy is hosszúkás arcát. A szerelem ugyanakkora volt, de most sokkal vonzóbb! És a vonzódás nem elhanyagolható szempont, szerintem...
2013. febr. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!