Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon elítélendő, ha egy 17 éves lánynak
32 éves pasija van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindketten kedves, vicces, intelligens emberek, amennyire ismerem őket, és egyáltalán nem zavarja őket korkülönbség, sőt, ha az utcán elmennek melletted ránézésre azt mondanád, hogy max 4-5 év van köztük... A srácnak nem iszik, nem drogozik, van rendes, jól fizető munkája, a csaj, pedig egy kitűnő egy "elit gimnáziumban", de a szülei nem rajonganak a kapcsolatukért, sőt nem rég el is tiltották szegény lányt a barátjától, ami miatt eléggé megromlott a szülő-gyerek kapcsolat, és perpillanat titokban találkozgatnak, amikor csak tudnak... Szerintetek kinek van igaza, ti kinek az oldalára állnátok?
Van olyan,hogy valaki nem iszik! Én nem fogyasztok alkoholt,drogot,kávét,cigit,ez miért akkora csoda????
Mellesleg miért baj ha valaki szereti a fiatal vagy éppen idősebb nőket???
37/Kan
2015. aug. 26. 18:07
12/19 anonim válasza:
10. vagyok. Kedves 37 éves kan!
Nem hinném hogy ebben a korba nem kávéztál, cigiztél piáltál volna.
Mellesleg azért baj ha valaki szereti a fiatal nőket 30+ mert enyhe pedofil hajlamai vannak. Szerintem egy 17 éves lány és egy 23 éves kapcsolata is gáz.
2015. aug. 26. 18:12
13/19 anonim válasza:
Pedig hidd el,hogy soha nem cigiztem,életemben 2X ittam de elalszom tőle,így soha többé.
Ami pedig a pedofíliát illet...13-tól LEGÁLIS idehaza is!!!
2015. aug. 26. 18:15
14/19 anonim válasza:
okostojás jó lenne utána nézni mit jelent a pedofil
egy 17 éves az már ivarérett nő
pedofil az az aki olyan lányokra bukik akik még nem is szőrösödnek
zsenikém legalább ne legyél már ilyen okos
2015. aug. 26. 18:15
15/19 anonim válasza:
Irígykedem a pasira! /F.
2015. aug. 26. 18:41
16/19 anonim válasza:
AKármilyen jónak is tűnteted fel a férfit, akkor is sok. Nem ítélem el, de gáz. Leszokhatnátok róla!
A szülők oldalán állok egy halálra ítélt kapcsolattal szemben!
2015. aug. 27. 00:17
17/19 anonim válasza:
A nővéremnek ugyan ez volt a helyzete az ő pasija is ilyen "normális" volt ((rendőr)) azt hitték,hogy nagy a szerelem meg minden a szuleink szint ugy eliteltek,eltiltottak egymastol oket,ok is titokban talalkozgattak. Aztan a pasi eszbe kapott el kezdte dongetni a munkatársnőjet,most van egy lanyuk a noverem meg boldog parkapcsolatban van egy 3 evvel idosebb pasival. Nem elitelendo,de hosszu tavra nem igen alkalmas.
2015. aug. 27. 20:28
18/19 anonim válasza:
anno nekem is a pasim 32 volt én meg 17!! 2 évig jártunk, minden ok volt de "élni"akartam...ami normális is !!sok szerencsét :) 25/n
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!