Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T Viki17 kérdése:
Szerintetek az mennyire elítélendő hogy fizetek egy másik lánynak azért hogy webcamba mutasson nekem ez azt?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen nekem is jó ők meg szereznek maguknak egy kis pénzt!Vélemény?2015. aug. 25. 13:58
2/4 anonim válasza:
Szerintem vannak olyan lányok akik ingyen is mutatnak webcamba ezt -azt ha tényleg lány vagy :)
3/4 anonim válasza:
Ha tényleg lány vagy neked ez ingyen is kijut ! :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond sincs:) regebben en is csinaltam fiuknak lanyoknak egyarant 16 evesen de bele untam h mindenki csak a skypomat akarta aztan ha meg megmutattam az arcom a kameraba h nem vagyok kamu egesz nap csak a hivtak meg stb. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!