Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölte le a képünket?
1hete osszevesztem a baratommal,nagyon szerettuk egymast de mostanaban csomo feszultseg volt amit egymason vezettunk le es volt egy nagyobb veszekedes es azota nem beszeltunk..pedig a szitut elnezve egyertelmuem neki kene keresnie ..mintha nem is szeretne annyira nem ertem..folyamatosan bulizik
Es neztem a facebookjat es letorolte a kozoskepunket!! Ami frankon szarul esett.. Szerintetek ? Haragszik ram? Undorodik tolem? Mi lehet?
Kíváncsi vagyok a sztorira, de tényleg :/
Részvétem :c Nem jó dolog elveszíteni valakit :/
Ha gondondol írd le privátban a dolgot, hátha tudok segíteni.
17/f
ha nagyon szereted meg tudsz neki bocsátani bármennyire is hülyeséget csinált, én így vagyok vele mindenkinek jár egy második esély
persze nem azt mondom hogy mindig bocsásd meg de néha neked is kell kezdeményezned hogy működjön a dolog
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!