Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraktam egy melltartós képet, amin takartam magam, de a barátom kiakadt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves, én 16 vagyok, és kiraktam egy ilyen képet, nem hittem volna, hogy ekkora baj lesz belőle...
Úgy lehordott, hogy egy kiskva vagyok, most a legtöbb ember szemében egy gciputtonnyá váltam, mégis mit képzelek magamról, ha nem szeretne, most úgy dobna ki, mint ahogy a filléres kvákat szokták dugás után...
Nagyon sírok, nem értem, hogy mi van...
2015. aug. 14. 12:51
21/24 anonim válasza:
Helytelenül tetted.
A képet töröld, az intimitást tartsd magatok között. És beszélgessetek el.
22/24 anonim válasza:
Magára a kérdésre válaszolva... a képet minél hamarabb letörölni. Okulni az esetből és máskor előbb gondolkozni. Viselni a következményeket.
A véleményemet meg jobb ha megtartom az ilyen lányokról...
24/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat... Végül megbocsátott és leszedtem a képet... Hát nem hittem, hogy ekkora zűr lesz belőle...
2015. aug. 16. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!