Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraktam egy melltartós képet, amin takartam magam, de a barátom kiakadt, mit tegyek?
21 éves, én 16 vagyok, és kiraktam egy ilyen képet, nem hittem volna, hogy ekkora baj lesz belőle...
Úgy lehordott, hogy egy kiskva vagyok, most a legtöbb ember szemében egy gciputtonnyá váltam, mégis mit képzelek magamról, ha nem szeretne, most úgy dobna ki, mint ahogy a filléres kvákat szokták dugás után...
Nagyon sírok, nem értem, hogy mi van...
gondolkozz el azon, hogy mekkora r1b4nc leszel és mi lesz a folytatása, ha a barátnőid leszopnak 6 pasit egyszerre akkor követed? ne legyél ennyire buta...
22F
Tisztelt ri***c!
Ezúton értesítjük Önt, hogy a Nemzeti ri***ccá nyilvánító hivatal ezennel ri***ccá nyilvánította Önt. Fogadja őszinte gratulációmat! A ri***cságot igazoló oklevelet átveheti bármelyik megyeszékhelyben lévő irodánkban, munkanapokon 10-től 12 óráig.
Tisztelettel,
A Nemzeti ri***ccá nyilvánító hivatal
ui.: Én dobtalak volna, mint macskát sz**ni.
a baratod egy primitiv taho, de te sem vagy egy tul komplex szemelyiseg.
Egyebkent ha aki ugy nez ki mint egy ribi, ugy viselkedik mint egy ribi, az ne csodalkozzon ha ribinek nezik.
Amugy megis minek kell ilyen kepeket kirakni magadrol? Kinek szol? Mit akarsz ezzel kifejezni? Mi a mondanivalo? Ha nem az hogy egy ocska kis ribi vagyok.
Én nem tudom megérteni mi a jó abban, hogy ilyen képeket raknak ki.. Sok tinip*icsa el is hiszi, hogy ő ettől menő lesz. Az ilyenekből lesz aztán jó nagy r*ibanc a későbbiekben, mert most "csak" egy melltartós kép, amin azért takarom magam, később jön a tangában fotózkodás, majd már a nagybetűs életben is nyomni fogja az ipart.. Ne csodálkozz, ha r*ibancnak néznek.. Nem kéne úgy viselkedni és nem fognak annak nézni. Ennyi.
Viszont a barátod sem volt valami kulturált, de nem csodálkozom, hogy kiakadt. Volt mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!