Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jó pár hónapja a barátnőm mással csókolózott, (nem érdekel más szabadelvű libsinek mi a véleménye, nálam ez megcsalást jelent)
És most derült ki, de azt mondja nagyon bánja. Hosszan beszéltünk erről, és nem akar elveszíteni, sokat jelentek neki, hosszan szorított és elsírta magát.
Nem tudom, hogy hogyan döntsek. Ha nem szakítok, akkor megalázva érzem magam. Ha szakítok vele, akkor mindkettőnkben nagyon mély sebet hagyok ezzel.
2015. aug. 13. 06:30
11/11 anonim válasza:
Én mindig azon az elven voltam h a megcsalás nem tolerálható, és azonnal kidobnám aki megcsalt. De valahogy most úgy érzem, hogy egy sima csók miatt egy hosszú ideje tartó, komoly párkapcsolatot megszakítani baromság lenne. Mindenkinek megvannak az idióta pillanatai, és nekem az egészből az jön le, hogy megbánta a barátnőd. Eleve ezért nem mondta el szerintem mert rájött h hülyeség volt és nem akarta hogy ez tönkretegye a kapcsolatotokat. De nem tudom... igazad van abból a szempontból, hogy bárhogy is dönts, lesz benne valami rossz. Figyu, ha tényleg megbánta és fontos vagy neki, bocsásd meg, de éreztesd vele hogy sokat kell még neki tennie azért h visszanyerje a bizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!