Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?
Jó pár hónapja a barátnőm mással csókolózott, (nem érdekel más szabadelvű libsinek mi a véleménye, nálam ez megcsalást jelent)
És most derült ki, de azt mondja nagyon bánja. Hosszan beszéltünk erről, és nem akar elveszíteni, sokat jelentek neki, hosszan szorított és elsírta magát.
Nem tudom, hogy hogyan döntsek. Ha nem szakítok, akkor megalázva érzem magam. Ha szakítok vele, akkor mindkettőnkben nagyon mély sebet hagyok ezzel.
A kérdés az, hogy milyen körülmények között volt az a csók. Ha részegen egy buli még elnézhető, bár az se teljesen.
Ha józanon tette szakíts.
Aki egyszer megcsalt másodszor is meg fog.
ja ha annyira zavarta volna akkor már elmondta volna, nem hónapokig tartogatja, legalább ő vallotta be?
csak nehogy a jövőben más is kiderüljön...
én a helyedben szakítanék...
22F
Kicsit kifejthetnéd.
Ugye azt tudod, hogy a legtöbb esetben a "csak csók" valójában szex volt?
Azért nem árulta el eddig, mert közös nyaralást terveztünk, és ismer engem, tudta, hogy ott helyben elutasítottam volna mindent vele a nyáron.
Amúgy akkor történt amikor elutazott, távolabb voltunk egymástól, és nem érezte a törődést, depresszív állapotban miközben másokkal ivott.
Nem, szexuális félrelépés nem volt ez biztos mert a körülmények nem voltak olyanok.
A nyaralási költséget meg osztottuk. Nyár elejét én, végét pedig ő finanszírozta nagyrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!