Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 éves vagyok,22 éves barát,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok,22 éves barát, le akar fektetni - mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 hónapja járunk, de már ki van készülve, azt mondja, szinte mániákus arccal, hogy miért nem értem már meg, hogy muszáj éreznie engem? Nem csak a lelkével, elméjével, szívével, de most már a testével is? Hogy új szintre kellene lépnünk, és éhezik, haldoklik, szomjazik rám. Mit csináljak?
2015. aug. 10. 15:52
1 2
 11/20 Pagiva0725 válasza:
Igaza van!
2015. aug. 10. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen nem állsz még készen rá, ő meg biztos nem szeret, csak azért jött össze veled, mert le akar fektetni. Szóval szerintem szakítsatok, akármilyen nehéz is, ez nem fog működni akkor se, ha lefekszel vele. Ha nem hagy békén szakítás után se, szólsz a szüleidnek.
2015. aug. 10. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
hagyd hogy megdugjon. neked is jo lesz es kobb esetben veled is marad :D
2015. aug. 10. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Kellett neked egy ennyivel idősebb srác, ugye? ;)
2015. aug. 10. 18:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba
2015. aug. 10. 18:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Te mit akarsz tőle?

Ha komoly kapcsolatot, akk esetleg elkezdhettek pettingelni.

Ha nem olyan komoly, akk meg búcsúzz el tőle.

2015. aug. 10. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
egyszerú miért nem vered ki neki vagy pipálod le(nem ajánljuk túlzottam ezt)
2015. aug. 10. 21:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha már megfordult a fejedben ez a kérdés, akkor van egy olyan hírem, hogy nem akarsz vele lefeküdni. Mond meg neki, hogy várjon vagy repül. Ha tényleg szeret, akkor megvár téged.
2015. aug. 11. 01:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Mesélj neki a misztikus legendáról, amit csak öregapáink ismernek már és csak úgy emlegetik, hogy önkielégítés. Állítólag egy nagyon jó megoldás arra az esetre, ha az ember nem jut szexhez.

Viszont 15 éves vagy 4 HÓNAPJA jársz valakivel egy kis pettinget igazán kaphatna, ha más nem legalább kézzel, de ha igazán jót akarsz neki akkor akár szájjal. Attól nem fog elszakadni a szűzhártyád és azon tényleg igazán nincs mit megbánnod. Még, ha kiderülne, hogy nem is ő volt az igazi akkor sem vele veszítetted el és a következő barátodnál ügyesebb leszel :)

2015. aug. 11. 10:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat! Ne tedd meg, nem ér annyit. Lesz majd olyan aki tud rád várni, egy ilyen senkiért nem kell elveszteni a szüzességedet! Legyen eszed!
2015. aug. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!