Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mire vágytok és mi az amit elvártok egy fiútól?
Mindenki szereti a kedves,megértő,jó humorú srácokat,akiknek van elképzelésük a jövöjükről,és nyilván az se árt ha jó képű (nálam nagy plusz pont,ha rendszeresen sportol).
Én nem szoktam bírni a bunkó,beképzelt,lenéző,önimádó,túl féltékenyeket(egy bizonyos szintig jó).
Mit várok el? legyen vicces, megértő, hűséges, és legyen véleménye :)
Mire vágyok? értsen meg, szeressen a hibáimmal együtt, ne akarjon megváltoztatni, nézze el a hülyeségeimet, és ici-picit legyen romantikus de ne olyan szinten hogy szerelem, életem, egyetlenem meg ilyenek... és adjon nekem egy kis életteret, ne legyen mindig féltékeny ( egy ideig aranyos de ha nem bízik bennem az már nem oké) . Lehet makacs is, és nyitott :)
17L
Legyen büszke rám annyira, mint amennyire én vagyok rá. Határozott, intelligens, vicces, ha kell, komoly. Viselje el a hülyeségeimet, én se akarom megváltoztatni őt, ő se akarjon engem. Ő legyen a biztos pont az életemben. Tudja a gyengéimet és hogy mivel tud jókedvre deríteni. Kölcsönös tisztelet, megértés. Ne csak meghallgasson, de figyeljen is rám. És tudom, írtam már a humort, de az ténylég fontos.:D
És persze a külső is számít.:)
Szeressen. Legyen egyedi stílusa és ne másoknak hanem magának akarjon megfelelni. Legyenek elképzelései a jövőjérő és céljai. Legyen közös témánk, jó humora, megértő, őszinte.
Nem kell feltétlenül túlzottan jól kinéznie, de azért legyen helyes egy kicsit és igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!