Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vitatéma, avagy véleményeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitatéma, avagy véleményeket szeretnék. Szerintetek?

Figyelt kérdés

18/L, 16/F. Barátság extrákkal, párkapcsolat, vagy hagyják egymást?

Sokan vannak úgy, hogy ha már a kémia meg minden más működik két ember között, akkor igenis csak egymással foglalkozzanak és legyenek egy pár. De mi van akkor, ha mindkettejüknek bizonyos okokból sokkal jobb, ha csak barátok maradnak. Közeli barátok, akik néha (na jó, majd' minden nap) találkoznak és néha együtt is "alszanak". Másfelől sokan vannak úgy, hogy ez a barátság extrákkal nem állapot, és vagy legyen valami, vagy akkor hagyják egymást...

Mi a véleményetek?

2015. aug. 8. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy teljesen normàlis dolog, addig, amìg egyiküknek nem lesz pàrkapcsolata, mert aztàn màr sèrtõdès lesz a vège, meg a megcsalàs veszèlye is legalàbb 30%-al növekszik.
2015. aug. 8. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A 16 éves fiúnak szerintem ez jó, hogy ne viselkedjen mindig valami kanos állatként, valamint a lánytól is rendes dolog, hogy nem csak rángatja a mézes madzagot a fiú orra előtt, hogy bibibí ez csak barátzóna.

Az a véleményem, hogy mivel így ti jól érzitek magatokat, kár lenne abbahagyni.

2015. aug. 8. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
16 éves koromban én is egy 18 éves szépséget dugtam, így most eltekintek a szokásos berzenkedéstől. Áldásom rátok. :-))
2015. aug. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!