Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudjek vele vagy ne? Többi lent
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok és tanácsra lenne szükségem. Teljes mertekben megbízok a barátomban,hiszen messze lakunk és ő akkor is kitart mellettem és szeret, naagyon oszinte a kapcsolatunk es mindent elmondunk egymásnak.Mára már eljutottunk arra a pontra hogy tervezzuk a romantikat,és még szűz vagyok. abban biztos vagyok hogy a fiú vigyázna rám,de nem tudom mit tegyek.2015. aug. 8. 00:52
1/6 anonim válasza:
Csak akkor feküdj le vele, ha te egyértelműen azt érzed, hogy készen állsz rá. Később megbánhatod. Ezt nem tudjunk innen eldönteni és amúgy is egyéni véleményeken múlna, hogy ki mit mond. Szóval csak ismételni tudom: akkor tedd meg, ha egyértelműen kész vagy rá.
2/6 anonim válasza:
nem kell lefeküdni vele, mert állva is d*ghattok.
4/6 anonim válasza:
ez toled fugg ha kesznek erzed magad ra akkor hajra de ha nem akkor varj meg 0,5-1 evet vagy amikor kesznek erzed magad ra
a baratod ha szeret ugyis meg fog erteni teged
5/6 anonim válasza:
Pont azért, mert feltetted ezt a kérdést: NE feküdj le vele! Ha fel leszel készülve rá lelkileg, testoleg, mindenhogy, akkor nem kell majd mástól megkérdezned, mit tegyél. Amíg nem vagy benne biztos, addig ne tedd, mert meg fogod bánni, hiába szeretitek egymást.
Amúgy sem kell egyből belevágni a közepébe, kezdjétek pettinggel, fedezzétek fel egymás testét és szépen lassan haladjatok. Eljön majd egy olyan pont, ahol azt fogod mondani, hogy "igen, mostmár szeretném", és onnantól mehet:)
6/6 anonim válasza:
Mivel messze laktok, ezért ne bízz benne! Pasi vagyok, hidd el már átéltem pár dolgot! Soha ne bízz egy olyan pasiban, akitől csak szavak jutnak neked. Csak a tetteivel bizonyíthat. Ha távol laktok, és őt csak a "romantika" érdekli, akkor lehet, hogy csak arra megy rá... Nem muszáj hinni nekem, és csak 99 %, hogy igazam van. Kívánom, hogy az az 1 % legyen a tiéd, és ez a srác tényleg legyen más, mint a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!