Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy vissza szerezem?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm lent van vidéken a rokonainál és szakított velem. De ennek előzménye hogy 9 hónapot voltunk együtt és a családja utál olyan szinten ha nálunk volt rendőröket küldtek ide hogy mi bujtatjuk meg fogva tartjuk aztán az lett ennek a vége hogy hozzám költözött egy 4 hónapra kB csak családi viták miatt haza költözött és ahogy ezt meg tete rá pár napra el küldték a rokonaihoz hogy el szakitsák tőlem l és sikerrel jártak tele dumálták valamivel a fejét ugy hogy egyik nap beszéltem vele és azt mondta hogy szeret meg hogy nagyon hiányzom neki más nap nem beszéltünk és kaptam egy olyan üzenetet amit tudom hogy nem ő irt hanem a családja és fel hívtam és azt mondta hogy nem szeret és hogy vége most mit tegyek szeptemberben jön vissza a rokonoktól ő 16 éves iskolás én meg 19 éves munkás vagyok és félek hogy nem is fog velem találkozni és nem tudom mit tegyek mert vissza akkarom kapni2015. aug. 7. 18:14
1/2 anonim válasza:
Miert utalnak teged?
No meg mindenkeppen beszelgess vele. Latni fogod h vovan szeret e vagy sem. Ereztess ele h nagyon szereted. Ne telefonom beszelgessetel meg a porblemat, hanem eloben szemtol-szembe. Igy a lanyok oszintebbek (legalabbis en igen 17L).
Nagyom drukkolol h minden jol menjen.
2/2 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit tettél, hogy egyik nap még így-úgy imád, másnap meg szakítani akar veled. Mond meg neki, hogy nagyon fontos a számodra és nem akarod elveszíteni. Majd valamikor próbálj meg vele személyesen is beszélni. Ha tudsz, utazz le hozzá. Remélem, sikerrel jársz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!