Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok, ti a picit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, ti a picit idősebb,20 körüli fiúkat részesítitek előnyben, vagy a saját korosztályotokat?

Figyelt kérdés
Milyen korú fiúk jönnek be nektek?

2015. aug. 1. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bakker én 18/F vagyok de erre felé nem találok olyat akinek az idősebb fiúk jönnének be. Mármint én.
2015. aug. 1. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónappal fiatalabb a barátom. :""DDDD Mondjatok gáznak, de nem érzem jelentőségét, mert szeret. Szóval mit számít? :DD Idősebbekkel nem is mernék nagyon összejönni, nem akarok trófea lenni, mondjuk annyira nem vagyok naiv...
2015. aug. 2. 02:17
 13/16 anonim válasza:

Nekem mindig a korosztályomból való barátnőim voltak. Soha nem volt olyan, hogy 5-6 évvel fiatalabb lett volna a lány. Azért egy kicsit bánom, mert szivesen kipróbálnám milyen egy jó pár évvel fiatalabb csajszival :D

22F

2015. aug. 2. 15:48
 14/16 anonim válasza:

20-28, de ha valaki valóban tetszik nem izgat a kora

17/L

2015. aug. 15. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:

akárhányszor volt valakim/ tetszettem valakinek mind 20+-os. meg én spec nem kedvelem a korombeli fiúkat, mert kb bennem több a tesztoszteron mint bennük... meg egy 16-17 éves fiú szerintem elég gyerek még.

17/l

2015. szept. 3. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Inkább saját korosztály,vagy fiatalabbak.

Bár mondjuk ha az osztálytársaimat nézem,akkor tuti,hogy nem őket választanám,idióta hülyék..az összes,mert olyan bunkók.Pedig van sok rendes,normális fiú,de azok persze,hogy nem az én osztálytársaim,miért is lennének :D Viszont akik alattam járnak,ott már vannak elég jó fej,helyes fiúk,és nem látszik köztünk az az 1-2 max.3 év különbség :)

2015. szept. 6. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!