Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, ti a picit idősebb,20 körüli fiúkat részesítitek előnyben, vagy a saját korosztályotokat?
Nekem mindig a korosztályomból való barátnőim voltak. Soha nem volt olyan, hogy 5-6 évvel fiatalabb lett volna a lány. Azért egy kicsit bánom, mert szivesen kipróbálnám milyen egy jó pár évvel fiatalabb csajszival :D
22F
20-28, de ha valaki valóban tetszik nem izgat a kora
17/L
akárhányszor volt valakim/ tetszettem valakinek mind 20+-os. meg én spec nem kedvelem a korombeli fiúkat, mert kb bennem több a tesztoszteron mint bennük... meg egy 16-17 éves fiú szerintem elég gyerek még.
17/l
Inkább saját korosztály,vagy fiatalabbak.
Bár mondjuk ha az osztálytársaimat nézem,akkor tuti,hogy nem őket választanám,idióta hülyék..az összes,mert olyan bunkók.Pedig van sok rendes,normális fiú,de azok persze,hogy nem az én osztálytársaim,miért is lennének :D Viszont akik alattam járnak,ott már vannak elég jó fej,helyes fiúk,és nem látszik köztünk az az 1-2 max.3 év különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!