Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem! Hova lettek a normális lányok?
Emléksze régebben, hogy milyen jókat beszélgettem, és milyen szoros barátságkat kötöttem... (2011)
Manapság már mindenki cinikus, elhidegült és flegma.
Hova tűntek a kedves, nyitott, barátkozós lányok ?
Mi lenne, ha írnának azok a lányok privátot, akiket érdekelek ? És akkor megbeszéljük.
hisz ez ingyen van, veszteni nem vesthetsz semmit...
mostanáig, 1 évig én is ilyen voltam, speciel 3 okom volt: kiábrándultam a férfi nemből, lezüllöttem kicsit a lelki fájdalmaimtól, végül azért, mert van egy elég cinikus humorérzékem; sajnos nem mindenki érti és értékeli. nos, kezdem emiatt kellemetlenül érezni magam, és a bűntudat is megtalált néha, szóval meg akarok ebben a tekintetben változni. ne add fel, vannak még rendes lányok, én szinte csak olyanokkal barátkozok:)
17L
Nem csak a normális lányok haltak ki, hanem a normális fiúk is. És hogy miért?! Mert már némelyik szülő sem olyan, mint amilyennek kéne lenni, és ahogy egy gyereket nevelni kéne már elfelejtődött, a társadalom színvonala lefelé épül. Igen, tudom, régen is szültek a nők 16 évesen, de Ők már 10 évesen főztek, takarítottak, mostak (nem, nem az automata mosógéppel, hanem patakban, otthon nagy tálakban, stb), a mai lányok, pedig ha meglátnak egy fakanalat világ végére is elfutnak, révén, hogy mi ez?!
Kiemelném: Van kivétel! Nem, nem nagyképűség, de 14 évesen rendelkezem e világszemlélettel, ha valakinek nem tetszik sajnálom. Tudom jól, hogy aki ezt le fogja hurrogni, az magára ismert.
mindenki swag lett meg yolo, meg mellemet kirakom a push up melltartóval ;)
18/L
Kiírsz egy faxa témát, és akk kiderül hogy csak párkeresés...
Ilyen stílussal sajnos hiába emeled ki a kérdést... Persze kitudja, mindenkinek más az értékrendje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!