Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan fiúval aki tetszik és nagyon vonz, de iszik (nem alkoholista, de be szokott rúgni) és drogozik?

Figyelt kérdés

2015. júl. 30. 13:47
1 2
 11/17 anonim válasza:

biztos találsz majd egy barátnőt aki ugyan úgy drogozik..

de szerintem a többség nem fog összejönni egy ilyen emberrel

meg ki akarja hogy naponta kétszer legyen elverve stb.stb.

(egy csomó ilyet lehet hallani)(tisztelet a kivételnek) és már csak ezért sem.....nem akar senki áldozat lenni! és ezt nem csak rád értettem :)

2015. júl. 30. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na azért itt az emberek most jól felrobbantak a 'drog' hallatán de nem mind1 milyen drog. Elvégre az alkohol is az... ha csak fű akkor szerintem semmi gáz nincs vele.
2015. júl. 30. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Ebben teljesen igazad van, nem mindegy milyen drog. Sőt, a fű bizonyítottan kevésbé káros, mint az alkohol. Csak azzal is az a gond, hogy nem legális(legalábbis Magyarországon), no meg hallottam már sztorikat, hogy mivel volt keverve...

2015. júl. 30. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha tudja,hogy ez nagyon rossz es abba akarja hagyni.Akkor igen es megprobalok segiteni neki.Ha egy ido utan nincs valtozas e teren,szakitanek.
2015. júl. 30. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem lenne abszolút kizárt a kapcsolat.

Drogfajtától napi mennyiségtől és persze főként személyiségen múlik. Nekem a bátyám füvezett egy darabig, mégis meg tudtuk találni a közös hangot. Meg, sok mindent tekinthetünk drognak, nem csak főként a kábítószerekre kell itt gondolni, lehet drog a kávé vagy dohány vagy rágó , vagy bármi, ami függőséget válthat ki. Egyszóval, igen, nem ezen múlik, hogy összejönnék-e vele..

17/L

2015. júl. 30. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
attól függ milyen drog ha fu akkor azt nem olyan nehéz abbahagyni
2015. júl. 30. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:
ellennénk sztem
2015. okt. 26. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!