Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el anyukamnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyukamnak?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok 11.es leszek a gimibe

Eddig meg soha sem volt parkapcsolatom, nem is nagyon fiuztam, gondoltam majd jon ha jonnie kell nem eroltetem, nem bulizok es 4-5os tanulo vagyok. Es most ugyerzem h megtalaltam azt a sracot akivel egyutt szeretnek lenni es egyutt is vagyunk. Anyukam pedig mindig mondja nekem h o nem szereti ha valaki ilyen fiatalon fiuzik meg stbstb... Felek tole h mit reagal h mondjam el neki? Megtiltani csak nem tiltja meg..

2015. júl. 30. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
"Anya, van egy pasim"
2015. júl. 30. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen fiatalon? Örüljön, hogy eddig vártál, amikor 12 évesek már nagyban pasiznak...Szerintem amúgy jön magától, ha találkozni akarsz az illetővel elmondod gondolom otthon hogy elmész és azt is hogy miért. Ha nem tetszik akkor nem tetszik.
2015. júl. 30. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
A te korosztályodban a lányokat már fél tucat pasi lekapta meg jó eséllyel már nem is szüzek, vagy nyúlkáltak már a bugyijukban. Szerintem anyukád örüljön, hogy így kivártad azt, hogy olyannal lépj kapcsolatba akit tényleg szeretsz, nem vagy már 12 éves, ezt magyarázd meg neki.
2015. júl. 30. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak szolj, hogy anyu, holnap nem leszek itthon. O valoszinuleg visszakerdez, hogy hova mesz, a valaszod csak annyi legyen, hogy talalkozom egy sraccal.

Kesobb a sracnak neve is lehet. Am nem kell a szulot egybol mely vizbe dobni. Szerintem kezdetnek ez is eleg, tudni fogja, mi a helyzet.

2015. júl. 30. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:

^ jó nagy hülyeséget írsz...

Egyrészt 16 évesen már nem korai, pont a legjobb kor arra, hogy elkezdd. Másrészt ha kérdezi, h milyen tanuló, mondd azt, hogy jó. :D

2015. júl. 30. 08:53
 6/6 anonim válasza:

ahogy az előttem lévők mondták először dobd fel hogy elmész valahová és mikor megkérdezi hové és kivel akkor mondd hogy egy fiúval aztán mindig többet mesélj róla,soha ne hazudj anyudnak a találkozásról..

én nem így kezdtem anyukám nem tudott a pasimról emiatt voltak is nagy veszekedéseink egyébként én is azért hazudtam neki mert szigorú és azt mondta hogy még nem kéne pedig 17 vagyok és normális mármint nem bulizom szét az agyam és nem iszok..nálunk ez a dolog már megoldódott anyum feldolgozta muszaj is volt neki elfogadni úgy gondolom mert a barátomba nem tudott sehogy belékötni mert rendes + kiálltam mellette végig ...szóval üljetek el és beszéljétek meg ,értékelni fogja ha őszinte vagy 17/L

2015. júl. 31. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!