Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozzak vagy legyek a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk, 120km, és nem tudom mit tegyek, most lesz ugye Augusztus és mehetnék egész hónapban dolgozni, viszont én inkább a barátnőmmel lennék, nem mondom azt hogy nem jönne jól az a pénz..de utolsó hónap a nyárból és azt szeretném boldogan eltölteni, de anyám ezt nem érti meg, és kiakad azon hogy így döntök..szerintetek? Melyik lenne a jobb döntés? 18/f2015. júl. 28. 11:52
1/5 anonim válasza:
Legyél a barátnőddel anyáddal meg ne foglalkozz.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát jó, csak ez nem olyan egyszerű :D
2015. júl. 28. 11:58
3/5 anonim válasza:
szerintem is a barátnő, nyár van, legyetek együtt, szórakozzatok. Majd dolgozol később. Hidd el hogy ő is jobban fogja értékelni. Persze hogy fontos a munka, de nyáron barátnőzz.
4/5 anonim válasza:
18 éves vagy,azért ne anyád döntse el,hogy mit csinálsz nyáron.
Ha meg távkapcsolatban vagy,akkor használj ki minden percet,mikor a barátnőddel lehetsz..
5/5 anonim válasza:
Mi is ilyen helyzetben vagyunk :/ Csak a barátom majd csak októberben tud haza jönni végleg ( addig dolgozik, +250 km-re tőlem )...
Ha tudsz legyél a barátnőddel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!