Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lehet a gond a barátnőmmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt, én 17,5/f o 15,5/L.

Rengeteget aludtunk már együtt, volt, hogy elmentünk nyaralni szállodába több napra, így ott is. Eddig ujjazas történt, o pedig fogta már az enyémet, viszont csak 2-3x, azóta valamiért nem vagyik rá. Beszélgettünk sokat a szexrol, azt mondja, vágyai vannak irántam( nedvesedes mindig megvan) viszont valami "visszatartja" a szextol, és arról is, hogy megfogja az enyémet, és nem tudja, mi ez a "valami". Mi lehet a gond?

2015. júl. 24. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzi magát felkészültnek annyira, hogy tényleg, élesben csináljátok. Vagy csak fél...
2015. júl. 24. 16:58
 2/14 A kérdező kommentje:
És erre mi lehet a megoldás? A beszélgetés megvan, egyre jobban nyílik meg, tehát elég melyen belemerulunk a témába.
2015. júl. 24. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
vagy nem bízik benned..
2015. júl. 24. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Gátlásnak hívják.

Még csak 15 éves. Örülj, hogy megujjazhattad...

2015. júl. 24. 17:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Bizalomrol is beszéltünk, az is megvan, arra nincs us oka, hogy ne bizzon bennem, mert soha nem hazudtam neki.
2015. júl. 24. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Meg csak 15,5 eves, nyugi :)

Es te meg várnál ra mondjuk 1-2 evet?

2015. júl. 24. 17:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: szeretem, szóval igen.Viszont ahogy beszéltünk erről a problémáról, úgy tűnt, testileg akarja, csak még fejben nem tartja magát elég érettnek. Nekem felnőtt és egyidős ismerőseim azt mondták( és eb is ezen a véleményem vagyok), hogy ha 15 elmúlt, nem a kortól függ, inkább a kapcsolat " időtartamától". Azalatt kialakul a bizalom, stb. Én viszont olyan dolgot nem tettem, amiért a bizalomnak nem kéne meglennie, sőt, igYekeztem mindig a legjobbat adni neki és fogok is.
2015. júl. 24. 17:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Fordítva viszont nem ez a helyzet, o már volt, h hazudott nekem, nem is egyszer, de én megbocsátottam, és most minden rendben.
2015. júl. 24. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
15 éves... még nem elég érett rá lelkileg, nem áll készen és valahol ezt ő is tudja legbelül... várni tudtok, majd eljön az is semmit nem kell elsietni 20L
2015. júl. 24. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg te választottál fiatalabb ,tapasztalatlan barátnőt, legyél akkor türelmes. ha egy 17-18 évessel kerülsz össze már valószínű "meglett volna"

ha tényleg szereted tudsz várni szerintem, 5 hónap nem sok

2015. júl. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!