Fiatal barátnőmmel mennénk hétvégére, lehet belőle gond a szállásnál?
Figyelt kérdés
Tehát én 20 éves vagyok, Ő 15, és gondoltam majd húsvét körül elugrunk valahová, kikapcsolódni.
Azonban felmerült bennem, hogy foglalásnál, meg úgy az egész szállás ügynél nem jelent-e gondod a kora?
És kérem, hagyjuk a "fiatal hozzád; te pedo; miért nem korodbelivel jársz" dolgokat, tényleg szeretem őt, és ő is engem, és most nem ez a kérdés.
2015. márc. 22. 00:32
2/5 anonim válasza:
Lehet, mivel még 16 sincs.
Érdeklődd meg, vagy írass a szülőkkel egy papírt.
Bár megnézem, ki az a szülő, aki elengedi a 15 éves lányát egy 20 évessel szállodába.
3/5 anonim válasza:
Szülők írjanak egy papírt. Nálunk működött anno, külföldi utazásnál is.
4/5 anonim válasza:
Nem lesz gond. Ha a szülei elengedik, és egyébként nem kerestetik a rendőrséggel, akkor nem kell papír..
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor biztos ami biztos, anyujával iratunk valamit :)
legalább akkor nem kell bekamuznom hogy u.tesóm csak :DD
2015. márc. 22. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!