Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok a papucs pasikat kedvelik?
Figyelt kérdés
Hétvégén tervezünk szűkebb baráti körrel egy bulit valahol egy kiadó házban(15-20 ember).A barátnőm sajnos nem tud eljönni mivel dolga van.Eddig nem is lenne semmi gond, csak hogy kitalálta, hogy én sem mehetek el, nehogy valami hülyeséget csináljak.Nem igazán értem, hogyan is fogalmazódhatnak meg benne ilyen gondolatok, amiért együtt vagyunk az nem jogosítja fel arra, hogy megszabja én hova és kikkel mehetek el bulizni.Különálló életünk van és én is sokkal szívesebben mennék vele ha lehetne...
Szeretem a lányt és szeretek a kedvében járni, de ez nem jelenti azt, hogy bármit is megtilthat.
Találkoztatok már hasonló esettel?
2015. júl. 27. 13:00
2/5 anonim válasza:
Nincs joga megtiltani,és ha ő is szeret megbízik benned annyira,hogy "megengedjen" ilyesmit.De ha nem tudjátok megbeszélni a dolgot,ez egy halott kapcsolat..
3/5 anonim válasza:
A csajok szeretnek dirigálni, hisztizni.
4/5 anonim válasza:
Hát én sem szeretem ha a barátom nélkülem megy bulizni, főleg ha én dolgozok ő meg szórakozna. Természetesen ez miatt egy szót sem szólnék, hiszen nem lenne igazam, de jelenleg annyira papucs pasim van hogy szinte rám erőlteti hogy parancsolgassak neki. Ez egy kicsit furcsa, de amúgy szeretem, és azért igyekszem nem annyira kihasználni hogy ilyen de néha jól jön.
5/5 anonim válasza:
Én szivessen megteszem azt a páromnak lázadás nélkül amire megkér,és szerintem ez nem papucsság, de szerintem úgyis kevés a mai lányok között aki parancsolgatós,hárpia tipus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!